Home

GOEDE DOELEN ZOMERFESTIJN

Na weken van voorbereiden konden leerlingen, ouders, opa’s en oma’s en ander fans woensdag 5 juni hun sportieve hart ophalen tijdens het gezellige Goede Doelen Zomerfestijn van Lucas Galecop.

Souvenirjagers konden terecht op de vrijmarkt waar mooie, door de leerlingen zelf gemaakte spulletjes werden verkocht. Natuurlijk was er ook de jaarlijkse sponsorloop waarbij alle kinderen plankgas vooruit gingen om zo veel mogelijk rondjes te lopen. Groep 8 liep zelfs 2 keer; één keer met hun kleutermaatje en natuurlijk met hun eigen groep.
Na al dat rennen konden de kinderen rustig bijkomen met wat drinken en wat lekkers maar de meeste kinderen renden zo door naar de disco om hun beste moves te laten zien of maakten mooie sprongen op het springkussen of de survivalbaan.

Het geld dat dit jaar wordt opgehaald gaat o.a. naar Opvangcentrum Galecopperpark Sublime. De teller staat inmiddels op 1500 euro. Het eind bedrag wordt komende week bekend gemaakt.

Het team van Lucas Galecop heet u van harte welkom!

Ontwikkelaars van TalentKennisBurgerschap

Wij presenteren graag 👉 ons onderwijsaanbod

Afvalvrije school

Vier leerlingen van onze school hebben voor de voorjaarsvakantie met de gemeente aan tafel gezeten om de afvalvrije school voor te bereiden. Door te kiezen voor een

Lees verder »

De Taart Van Lucas Galecop

Klik op het plaatje voor een grotere afbeelding